![]() |
|
حذف آیکن های جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف آیکن های جوملا (/thread-9474.html) صفحهها: 1 2 |
حذف آیکن های جوملا - crystali - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ صبح سلام چطور میشه این آیکن های سمت راست مرورگر رو حذف کرد؟ میخوام علامتی از جوملا نباشه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: حذف آیکن های جوملا - Zhyar - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ صبح خب اون یه افزونه اییه که شما نصبش کردید رو مرورگرتون و میگه که این سایت باجوملا ساخته شده مثلا من نصب نکردم اونو نمیبینم RE: حذف آیکن های جوملا - crystali - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ صبح سلام آقا ژیار مرسی از جوابتون خب این دلیل نمیشه من سایت های بسیاری رو سر میزنم که اکثرا آیکن هاشون رو حذف کردن و من از طرق های مختلف متوجه میشم که این سایت با جوملاست مثل همین سایت خودتون که معلوم نیست منم میخوام راهکارش رو اگه کسی میدونه به ما هم بگه با تشکر RE: حذف آیکن های جوملا - Zhyar - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ صبح این موضوع فک میکنم برمیگرده به قالب وب اگه کسی اختصاصی بزنه فک نمیکنم نشون بده ... واسه من اینطوری بوده دیگه نمیدونم البته سایت خودم مشخصه که با جوملا کارشده و ایکن رو میاره نمیدونم شما چرا اینطور میگید RE: حذف آیکن های جوملا - crystali - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ صبح خب من مقداری حساس هستم به این خاطر میگم وگرنه دلیل خاصی نداره RE: حذف آیکن های جوملا - Reza Ganji - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ صبح با نصب افزونه ByeByeGenerator این آیکن هم حذف میشه : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: حذف آیکن های جوملا - Zhyar - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ صبح من استفاده کردم اما جواب نداد جناب گنجی RE: حذف آیکن های جوملا - Reza Ganji - ۳۰-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ صبح من در چندجا تست کردم و دیدم جواب داده. حتما کش مرورگر رو خالی هم بکنید. RE: حذف آیکن های جوملا - crystali - ۱-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ صبح مرسی آقای گنجی از جوابتون امتحان کردم ولی جواب نداد RE: حذف آیکن های جوملا - Reza Ganji - ۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ عصر کش سيستمتون رو هم خالي کنيد حتما.از دوستان ديگر هم بخواهيد تست کنند |