![]() |
|
مشکل درست ریسایز نشدن تصاویر در Lof ArticlesSlideShow - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل درست ریسایز نشدن تصاویر در Lof ArticlesSlideShow (/thread-9449.html) |
مشکل درست ریسایز نشدن تصاویر در Lof ArticlesSlideShow - zard - ۲۸-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ صبح سلام من از ماژول Lof ArticlesSlideShow استفاده کردم ولی عکس بزرگ ریسایز نمیشه . یعنی مثلا اگه طول عکس رو 650*300 تنظیم کنیم طول و عرض رو 650 می کنه و فقط یه برش 650*300 از اون روی صفحه میاره در نتیجه فقط بخش کوچکی از عکس رو نمایش میده (جوملا 2.5) RE: مشکل درست ریسایز نشدن تصاویر در Lof ArticlesSlideShow - Zhyar - ۲۸-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ صبح دوست عزیز من با این اسلاید شو کار نکردم اما اسلاید شو های دیگه ایی هست که با یه سرچ کو چولو در انجمن میتونی بهترینهاشو پیداکنی RE: مشکل درست ریسایز نشدن تصاویر در Lof ArticlesSlideShow - zard - ۲۸-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ صبح دوست عزیز اگه ممکنه اون اسلایدشو ها رو بهم معرفی کنید چون تا حالا چندید سرچ بزرگ زدم ولی پیدا نکردم :( RE: مشکل درست ریسایز نشدن تصاویر در Lof ArticlesSlideShow - pari2 - ۲۹-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ صبح دوست گرامی برای استفاده از افزونه های اسلایدشو مطالب جوملا میتونی به آدرس زیر مراجعه کنی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اونهایی رو که زیرش نوشته Non-Commercial رایگان هستند و میتونید دانلود و تست کنید ![]() در همین اسلاید شو هم سر برگ Main Slider میتونید دو گزینه Main Image Height و Main Image Width رو به سایزهای مورد نظر تغییر بدین |