![]() |
|
قالب سایت نیازمندیها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قالب سایت نیازمندیها (/thread-9421.html) |
قالب سایت نیازمندیها - mehdikashi - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ عصر با سلام به همه دوستان... من دنبال یه قالب واسه سایت نیازمندی و تبلیغاتم .از دوستان کسی همچین قالبی سراغ داره.. ممنون.. RE: قالب سایت نیازمندیها - پیام عمرانی - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ عصر از هر قالبی میشود استفاده کرد بستگی به سلیقه شما دارد اگر خواستید قالب با استاندارد جهانی براتون طراحی میکنم RE: قالب سایت نیازمندیها - mehdikashi - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ عصر سلام آقا پیام ..من یه سایت میخوام که کاربر بتونه آگهی ثبت کنه و هزینشم پرداخت کنه منم تو پنل مدیریت بتونم تایید یا کنسلش کنم یه چیزی تو مایه های ایستگاه ولی با یه شکل و شمایل دیگه. RE: قالب سایت نیازمندیها - mehdikashi - ۲۶-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح نبود... RE: قالب سایت نیازمندیها - mehdikashi - ۲۶-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ عصر
RE: قالب سایت نیازمندیها - Reza Ganji - ۲۶-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ عصر دوست عزیر میتونید با اقای عمرانی تماس بگیرید.شمار موبایل ایشون در صفحه اصلی سایت موجود است. |