![]() |
|
دو سوال اساسی در مورد این قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دو سوال اساسی در مورد این قالب (/thread-9414.html) صفحهها: 1 2 |
دو سوال اساسی در مورد این قالب - elyas2012 - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ صبح سلام درود به این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نگاه بندازید 1- من میخوام فونت قالب رو به تاهوما تغییر بدم چکار کنم , البته تو تنظیمات قالب جائی برای تغییر فونت هست ولی نمیدونم چطوری تغییر بدم 2- این لوگو را از کجا تغییر بدم تو موقعیت ها هم نگاه کردم ولی این موقعیت اصلا نبود تو ماژول ها دوست لطفا راهنمایی کنند .
RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - Zhyar - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ صبح لوگو رو باید از داخل پوشه ایمیج پیدا کنی و از اونجا تغییرش بدی با این نام دنبالش بگرد "logo-t3.gif" اینم مسیرش images/logo-t3.gif برای تغییر فونت هم به اندازه کافی توضیح داده شده یه سرچ بزنید پیدا میکنید RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - ابوالفضل حیدری - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ صبح درود برو به مسیر زیر: کد: http://www.notary48.ir/templates/business9/css/RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - elyas2012 - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ عصر فایل ها را جایگزین کردم ولی نشد . دوباره ببینید سایت را فقط فونت عنوان ماژول ها تغییر کرده RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - پیام عمرانی - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ عصر داخل css قالبتون بشوید و در تگ body کد زیر را قرار دهید کد: font-family:tahoma;RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - elyas2012 - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ عصر سلام این کد در تگ بادی هست به این صورت color: #484848; font-family: tahoma,Helvetica,Arial,sans-serif; font-size: 12px; } RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - پیام عمرانی - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ عصر در مسیر زیر هم چک کنید : plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/css/addons.css البته این فریم ورک قابلیت این را دارد که از مدیریت قالب فونتهاتون را تغییر دهید RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - elyas2012 - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ عصر بله تو قالب این قابلیت دارده ولی فونت تاهوما نمیاد از لیست انتخاب تو مسیر بالا هم به این صورت وجود داره /*font-size: 100%; -- Keeping the default behavior on font aesthetic*/ /*font: inherit; -- Keeping the default behavior on font aesthetic*/ /*vertical-align: baseline;*/ مشکل از کجاست وباید چطور حلش کنم ؟؟ RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - پیام عمرانی - ۲۵-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ عصر شما اضافه کردید کد بالا را ؟ RE: دو سوال اساسی در مورد این قالب - elyas2012 - ۲۶-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ صبح خیر اون کد که شما گفتید رو من اضافه نکردم , کجا اضافه کنم ؟؟ فقط داخل تگ بادی در css قالب کد فونت تاهوما وجود داره ... (۲۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ عصر)elyas2012 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر کنم کد بالا فونت رو تحت انحصار درآورده درسته ؟ |