![]() |
|
مشکل در نمایش لیست مجموعه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نمایش لیست مجموعه (/thread-9376.html) |
مشکل در نمایش لیست مجموعه - bh1982 - ۲۲-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ عصر جوملای ![]() همانطور که در لینک زیر ملاحظه میکنید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در نمایش لیست مجموعه، تاریخ ایجاد و نام نویسنده برای مطالب عمومی نشان داده میشود ولی در مورد مطالب خصوصی سایت، تاریخ ایجاد و نام نویسنده نشان داده نمیشود. برای رفع این مشکل و نمایش تاریخ ایجاد و نام نویسنده در مورد مطالب خصوصی سایت باید چه کار کنم؟ RE: مشکل در نمایش لیست مجموعه - Zhyar - ۲۲-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ عصر در قسمت "گزینه های مطلب" میتوانید تنظیمات لازم را اعمال کنید RE: مشکل در نمایش لیست مجموعه - bh1982 - ۲۴-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ صبح اگه مسئله به این سادگی بود که در انجمن مطرح نمیکردم! علیرغم اون تنظیمات هم موارد مورد نظر نشون داده نمیشن! RE: مشکل در نمایش لیست مجموعه - Reza Ganji - ۲۴-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ صبح در مدیریت منو مطالب رو انتخاب کنید و در قسمت مدیریت مطالب روی آیکن انتخاب ها کلیک کنید و تنظیمات اونجا رو هم ست کنید ببینید باز مشکل پابرجاست یا خیر. RE: مشکل در نمایش لیست مجموعه - bh1982 - ۲۴-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ صبح در «انتخابها» فقط لینک نویسنده، تاریخ ویرایش، تاریخ انتشار، نمایش امتیاز، نمایش عنوان مطلب با ادامه مطلب و نمایش بازدید مخفی هستند. یه چیزی! در گزینههای مدیریت مطالب جوملای بخشی هست به نام ویرایش قالب و گزینه «تصاویر و لینکهای بخش کاربری» در آن روی خیر است. ممکنه مشکل به خاطر همین باشه؟
RE: مشکل در نمایش لیست مجموعه - Reza Ganji - ۲۴-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ صبح باید همه موارد رو تست کنید RE: مشکل در نمایش لیست مجموعه - bh1982 - ۲۴-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ صبح همه را تست کردم. فکر کنم در جوملای تنظیمات بنیادی هسته به گونهای است که در فهرست مجموعهها، اطلاعات مربوط به مطالب مخصوص اعضای سایت نظیر تاریخ ایجاد و نام نویسنده رو نشون نمیده. در یک سایت دیگه که با جوملای 2.5 درست کردم با چنین مشکلی روبهرو هستم.
|