![]() |
|
مشکل در فعال سازی سایت پس از طراحی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در فعال سازی سایت پس از طراحی (/thread-9342.html) |
مشکل در فعال سازی سایت پس از طراحی - msnbabaei - ۲۰-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ صبح سلام یه مشکل جدی برام پیش اومده که هرچی سرچ کردم راه حلی براش پیدا نکردم. من سایتم رو ابتدا به صورت آفلاین و سپس به صورت آنلاین طراحی کردم. در مدت طراحی سایت رو از طریق مدیریت جوملا غیر فعال کرده بودم. حالا که سایت رو فعال کردم با خطای 500 روبه رو شدم البته فایل htaccess رو هم ویرایش کردم و Options +FollowSymLinks رو حذف کردم اما مشکل حل نشد. بعد آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو رو غیر فعال کردم مشکل خطای 500 حل شد اما یه مشکل جدی پیش اومد و هیچ کدوم از عکسای سایت نمایش داده نمیشه . دوستان لطفا راهنمایی کنن مشکل حل بشه ممنون RE: مشکل در فعال سازی سایت پس از طراحی - mahan - ۲۰-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ عصر درود بر شما اول بک آپ و بعد یک بار هم کنار گزینه Options +FollowSymLinks علامت # قرار دهید و گزینه های (استفاده از mod_rewrite و آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو) را فعال کنید. اگر نتیجه نگرفتید از یک بسته جوملای دیگر فایل htaccess را جایگزین کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران |