![]() |
|
مشکل ذخیره شدن در کش - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل ذخیره شدن در کش (/thread-934.html) |
مشکل ذخیره شدن در کش - محمدسلیمانی - ۸-۲-۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ عصر سلام من هر تغییری تو سایت میدم چه تو بخش مدیریت چه تو خود سایت اعمال نمیشه هر دفعه که ctrl+f5 و میزن یا ذخیره ساز سایتو پاک میکنم درست میشه و هربار که تغییر میدم این کارو باید بارها انجام بدم میخواستم بدونم راهی هست که هر وقت خواستیم ذخیره ساز غیر فعال بشه؟ از وقتی فشرده سازی صفحه با تکنینک GZIPرا فعال کردم اینطوری شد غیر فعالش کردم فایده نداشت RE: مشکل ذخیره شدن در کش - Sir_Amin - ۸-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ عصر با سلام دوست عزیز در تنظیمات کلی ذخیره ساز رو غیر فعال کنید همچنین در قسمت مدیریت پلاگین ها Sysytem-cache رو غیر فعال کنید. موفق باشید RE: مشکل ذخیره شدن در کش - I.from_iran - ۸-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ عصر امین جان تو پلاگین ها Sysytem-cache وظیفش چیه ؟ داخل تنظیمات کلی قسمت کش داره ، این چیکار میکنه ؟ RE: مشکل ذخیره شدن در کش - محمدسلیمانی - ۸-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ عصر [quote='Sir_Amin' pid='2453' dateline='1303971177'] با سلام دوست عزیز در تنظیمات کلی ذخیره ساز رو غیر فعال کنید همچنین در قسمت مدیریت پلاگین ها Sysytem-cache رو غیر فعال کنید. --- این کارو کردم فرقی نکرد در تنظیمات کلی ذخیره ساز از اول غیر فعال بود پلاگین هم که فعال بود غیر فعال کردم. RE: مشکل ذخیره شدن در کش - Sir_Amin - ۸-۲-۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ عصر خوب حالا تو ابزارها پاک سازی ذخیره ساز رو بزنید و Cache مرورگرتون رو پاک کنید.اگر باز هم در کش بودید با وی-پی-ان امتجان کنید اگر درست شد سایت در کش ISP شماست. موفق باشید RE: مشکل ذخیره شدن در کش - I.from_iran - ۱۰-۲-۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ عصر (۸-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ عصر)I.from_iran نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینو یادتون رفت بگین
RE: مشکل ذخیره شدن در کش - esitala - ۱۰-۲-۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ عصر فکرکنم این افزونه به دردتون بخوره باعث میشه بطور اتوماتیک کش پاک بشه. RE: مشکل ذخیره شدن در کش - Sir_Amin - ۱۰-۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ عصر (۱۰-۲-۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ عصر)I.from_iran نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله حق با شماست معذرت میخوام. به طور خلاصه خدمتتون بگم که کش ها در جوملا به چند نوع تقسیم میشن.که اونی که در قسمت پلاگین ها است Page Caching یا کش صفحه است برای کش های دیگه مانندmodule Caching یا کش ماژولها از قسمت کش در تنظیمات کلی استفاده میشه. موفق باشید |