![]() |
|
▼▲معرفی شد ▼▲ماژول بسیار زیبا و کاربردی اسلاید شو (افقی) JS Flexslider - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html) +---- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-68.html) +---- موضوع: ▼▲معرفی شد ▼▲ماژول بسیار زیبا و کاربردی اسلاید شو (افقی) JS Flexslider (/thread-9293.html) |
▼▲معرفی شد ▼▲ماژول بسیار زیبا و کاربردی اسلاید شو (افقی) JS Flexslider - reza.sh - ۱۷-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ صبح ![]() ![]() با سلام در جستجو در جوملای جهانی به یک ماژول اسلاید شو افقی برخوردم ![]() کد: Features :امکانات خوبی داره و من عین متن طراح را قرار دادم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فایل را از حالت فشرده خارج کنید ، شامل دو فایل فشرده است یکی برای 1.5 یکی برای 2.5 و 3 RE: ▼▲معرفی شد ▼▲ماژول بسیار زیبا و کاربردی اسلاید شو (افقی) - Reza Ganji - ۱۷-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ عصر ممنون از شما.فایل ها می باید در پیوست قرار بگیرند که من قرار دادم و ارسال رو کمی هم ویرایش کردم و چون از جوملای 3.0 به پایین رو ساپورت میکنه من به انجمن ماژول های ترجمه نشده جوملا 3.0 منتقل کردم ▼▲معرفی شد ▼▲ماژول بسیار زیبا و کاربردی اسلاید شو (افقی) JS Flexslider - saad - ۱۶-۵-۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ صبح سلام من این ماژول رو نصب کردم وکاملا هم درست تصاویر رو نشون میداد اما به دلایلی سایت پاک شد وبک اپی که داشتم برای قبل از نصب ماژول بود حال دوباره که نصبش می کنم تصویری رو نشون نمیده.
|