![]() |
|
اموزش ايجاد پرداخت انلاين در سايت ازاول تا انتها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اموزش ايجاد پرداخت انلاين در سايت ازاول تا انتها (/thread-9255.html) |
اموزش ايجاد پرداخت انلاين در سايت ازاول تا انتها - hesari_313 - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ صبح دوستان چطور مي تونم تو سايتم پرداخت انلاين هر بانكيو قرار بدم؟ لطفا از ابتدا تا انتها رو راهنمايي كنيد قدم به قدم بايد چيكار كنم؟
RE: اموزش ايجاد پرداخت انلاين در سايت ازاول تا انتها - Reza Ganji - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ صبح برای هر بانک مازول و کامپوننت موجود هست و شما میتونید برخی رو رایگان و برخی رو خریداری کنید. اینکار نیازمند بلد بودن برنامه نویسی با php است. شما که مشتاق هستید شروع کنید به یادگیری.ابتدا اچ تی ام ال و سی اس اس و سپس برنامه نویسی با php و سی دی های آموزشی و کتاب برای یادگیری موجود است. RE: اموزش ايجاد پرداخت انلاين در سايت ازاول تا انتها - hesari_313 - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ صبح ممنون استاد من مي خوام با همون كامپونت و ماژول اينكارو كنم ميشه لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟ از اول تا انتها ماژول چيكارا بايد بكنم من احتياج دارم استاد ضروريه ميشه كمكم كنيد!! دوستانم همين تور
RE: اموزش ايجاد پرداخت انلاين در سايت ازاول تا انتها - Zhyar - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ صبح قبل از هرچیز شما باید مراحل بانکی رو پیگیری کنید الان راحت ترینش بانک پاسارگاد هستش اگه اشتباه نکنم تا 3 روز پول رو بهت نمیده ولی خب خدماتشون خوبه مراحل ایمیل بازی با بانک که تموم شد یه ماژول تهیه میکنی حالا یا پولی یا رایگان... RE: اموزش ايجاد پرداخت انلاين در سايت ازاول تا انتها - پیام عمرانی - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ عصر هر باتک توابع خاص خودش را دارد برای برنامه نویسی البته بعضی از آنها مشابه عمل میکنند و تنها متغییر ها متفاوت هستند |