![]() |
|
سوال در مورد منو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سوال در مورد منو (/thread-9240.html) |
سوال در مورد منو - peyman.ict - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ صبح سلام دوستان. من میخوام منوی عمودی (منوی جانبی) که تو سایتم استفاده کردم ، زیر منوهاش کنار گزینه ی والد باز بشه ، دو صورتی که بطور پیش فرض روی همون گزینه والد باز میشه. کدام قسمت کد رو باید دستکاری کنم؟ اینم آدرس سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: سوال در مورد منو - پیام عمرانی - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ عصر کد زیر را به انتهای فایل css قالبتون اضافه کنید کد: div#maximenuck ul.maximenuck li.maximenuck div.floatck {RE: سوال در مورد منو - peyman.ict - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ صبح ممنون آقای عمرانی عزیز ، ولی فرقی نکرد RE: سوال در مورد منو - صدرا حسابی - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ صبح سلام، به این جا برید: modules/mod_maximenuck/themes/default/css/maximenuvck.php
و در این فایل این کد رو جستجو کنید: کد: div#maximenuck ul.maximenuck li.maximenuck div.floatck {و با این جایگزین کنید: کد: div#maximenuck ul.maximenuck li.maximenuck div.floatck {RE: سوال در مورد منو - peyman.ict - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ صبح تو کد پی اچ پی این کد رو پیدا کردم : div#<?php echo $id; ?> ul.maximenuCK li.maximenuCK div.floatCK div.floatCK { margin : -30px 0 0 180px; } و مقدار margin رو به : -30px 170px 0 180px تغییر دادم . ولی باز هم موقعیت زیر منوها تغییری نکرد. حتی صفت position رو در فایل css از abslote به relative تغییر دادم ولی باز جواب نداد!!! RE: سوال در مورد منو - صدرا حسابی - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ صبح احتمالا این کد css که در فایل php قرار داره داره توسط تنظیماتی که تو مدیریت بهش دادین تغییر می کنه، بهم دسترسی بدین براتون چک کنم. RE: سوال در مورد منو - صدرا حسابی - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ عصر دسترسی دادید همین فایل رو چک کردم، در خط 316 تا 318 کد به این صورت بود: کد php: div#<?php echo $id; ?> ul.maximenuck li.maximenuck div.floatck {که با این جایگزین کردم و مشکل برطرف شد: کد php: div#<?php echo $id; ?> ul.maximenuck li.maximenuck div.floatck {RE: سوال در مورد منو - peyman.ict - ۱۶-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ صبح ممنون. من مسیر رو اشتباهی میرفتم ، چون نوع مختلف از این ماژول نصب کرده بودم و یادم رفته بود. بازم ممنون
|