![]() |
|
استفاده از swmenu - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: استفاده از swmenu (/thread-9234.html) |
استفاده از swmenu - pari2 - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ صبح با سلام من برنامه swmenu رو نصب کردم اما اصلان نمی تونم باهاش کارکنم. از قسمت ماژول ها هم فعال هست اما روی سایتم اصلا ازش خبری نیست. کاربر مبتدی هستم لطفاً کامل توضیح بدید. ممنون قالبی که استفاده میکنمyougrids هست کمککسی نیست کمکم کنه ![]() کسی کمکم نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
RE: استفاده از swmenu - Zhyar - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ صبح دوست عزیز یعد از فعال سازی باید یه موقعیت براش انتخاب کنی که ماژول مورد نظر در اونجا نمایش داده بشه... اینکار رو کردید؟ RE: استفاده از swmenu - pari2 - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ عصر سلام می شه کامل توضیح بدین ممنون میشم آخه من اولین باره با جوملا و امکاناتش کار میکنم. موقعیتش روی منو فعال هست موقعیت رو روی atomic-topmenu هم فعال کردم اما اصلا روی سایتم دیده نمیشه کمکplz
RE: استفاده از swmenu - mahan - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ عصر درود بر شما به این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. توجه کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: استفاده از swmenu - pari2 - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ عصر ممنون از راهنمایی که کردین مشکل حل شد فقط چطور میتونم منوی اصلی رو حذف کنم و این منو رو بجاش داشته باشم.
RE: استفاده از swmenu - Reza Ganji - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ صبح اگر منویی که استفاده میکنید ماژول است خوب غیر فعالش کنید و ماژول swmenu رو در اون موقعیت منتشر کنید |