![]() |
|
مشکل در کا 2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در کا 2 (/thread-9233.html) |
مشکل در کا 2 - gamentech - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ صبح سلام دوستان من یک سوالی در مورد ماژول ورود کا2 دارم. من وقتی می خوام از طریق ماژول وارد سایت بشم این ارور رو می ده خطا در بارگذاری کامپوننت: com_user، 1 باید چکار کنم مشکل حل بشه؟ در حالی که خود کامپونت سالم هست. RE: مشکل در کا 2 - پیام عمرانی - ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ صبح خود ماژول جوملا درست هست ؟ RE: مشکل در کا 2 - gamentech - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ عصر اره حتی ماژول جوسوشیال هم درست هست. اما برای کا2 فقط مشکل داره.
RE: مشکل در کا 2 - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ صبح بدون دمو قابل بررسی نیست و با بودن دمو هم گاهی مشکل رو نمیشه فهمید از چیست ولی ببینید همسان سازی کاربران در تنظیمات کامپوننت کا2 نیست .من که کلا زیاد با این افزونه کار نکردم. RE: مشکل در کا 2 - gamentech - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ صبح من خودم مشکل رو فهمیدم. من خودم قبلا ماژول ورود کا 2 رو که با جومسوشیال مچ می شد رو نصب کردم. اما حالا که کا2 رو به 2.6.2 ارتقا دادم این ارور اومده و فک کنم اون نسخه ماژول با کا2 نسخه ی 2.6.2 مچ نمی شه. شما ماژول ورود کا2 که با جومسوشیال مچ بشه سراغ دارید؟ RE: مشکل در کا 2 - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ صبح همون ماژول رو نسخه جدیدش رو ببینید سایت سازنده داره یا خیر. میتونید در جوملای جهانی هم جستجو کنید. |