![]() |
|
درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com (/thread-9214.html) |
درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - zaban26 - ۱۱-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ عصر ![]() سلام دوستان من چطور باید این تگ رو حذف کنم Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com از قالب هست یا از هسته جوملا RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - Zhyar - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ صبح شما این کپی رایت رو درکجا میبینید در سایتتون یا در مدیریت سایت؟ RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - zaban26 - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ صبح سلام و درود کپی رایت که در سایت مشاهده میشود . با تشکر اگر بتونید مشکلم رو حل کنید کمک بزرگی کردید . RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - Zhyar - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ صبح دمو بدید لطفا RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - zaban26 - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ صبح سایت خودمه دارم روش کار می کنم بخاطر اینکه فعلاً قصد راه اندازی و ایده هایی که دارم بکار میبرم داخلش دمو رو فقط براتون پیام خصوصی می کنم .
RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - Reza Ganji - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ صبح جستجو با نت پد پلاس راحت ترین روش برای یافتن واژه ها یا جملات در کلیه فایل های یک دایرکتوری می باشد. در پوشه ادیمن جوملا با نت پد پلاس پلاس جستجو کنید. RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - zaban26 - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ صبح درود حالا استاد گنجی اگر میتونید یه لطفی کنید لقمه رو درست کنید ما فقط زحمت خوردنش رو بکشیم
RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ عصر فکر می کنم این تگ جنریتور رو منظورتون هست درسته؟ اون در فولدر libraries جوملا هست،(اگه خواستید نگاه می کنم آدرس دقیقش رو می گم) البته برید تغییرش بدید بعد هر آپدیت ممکنه برگرده اگه در اون جا قرار باشه تغییراتی اعمال شه، برای همین پیشنهاد می کنم از پلاگین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کنید. RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - zaban26 - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ عصر سلام و درود من به لینک مورد نظر رفتم ولی دانلود نشد ! لطفاً این افزونه رو در انجمن قرار دهید .
RE: درخواست حذف Joomla! - Open Source Content Management. Translated By JoomlaFarsi.com - Reza Ganji - ۱۲-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ عصر از تاپیک زیر دانلود کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |