![]() |
|
عوض کردن نام پوشه administrator - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عوض کردن نام پوشه administrator (/thread-9187.html) |
عوض کردن نام پوشه administrator - rezaetemadi - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ عصر سلام دوستان من به روش زیر پوشه administrator را نصب کردم ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آیا مشکلی پیش می آید ! از نظر امنیتی برای من آیا مشکلی پیش می آید ! نظر شما چیست ! ؟ به نظر شما چه راه حلی مناسب تر است که از نظر امنیتی سایت قوی تر شود ! RE: عوض کردن نام پوشه administrator - Reza Ganji - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ عصر لینک مشکل داره یعنی لینک های فارسی که بچه ها قرار میدن معمولا به این مشکل میخوره. روشی رو که استفاده کردید قرار دهید. RE: عوض کردن نام پوشه administrator - rezaetemadi - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: عوض کردن نام پوشه administrator - Reza Ganji - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ عصر بازم مشکل داره البته برای من. من چون میدونستم مشکل داری میشه دوباره گفتم آموزش را قرار دهید. RE: عوض کردن نام پوشه administrator - rezaetemadi - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ عصر نقل قول: آموزش : تغییر مسیر و تغییر نام پوشه مدیریت جوملا این هم آموزش ! من می خواهم کاری کنم که مشتری ام متوجه نشد سایت با جوملا ساخته شود ! نکته بعدی از نظر امنیتی هم سایت قوی تر بشود ! RE: عوض کردن نام پوشه administrator - Reza Ganji - ۹-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ عصر توصیه میکنم در سورس اصلی جوملا دستکاری نکنید. از نظر امنیتی خوبه ولی در اینده به احتمال زیاد به مشکل خواهید خورد. RE: عوض کردن نام پوشه administrator - rezaetemadi - ۹-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ عصر پس راه حل چیست !؟ شما چه نظری دارید ! ؟ از چه افزونه هائی استفاده کنم ! هم برای جوملا و هم جوملا ؟می شود راهنمائی کنید ! RE: عوض کردن نام پوشه administrator - Reza Ganji - ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح من در انجمن جدیدا پلاگین معرفی کردم و میتونید استفاده کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: عوض کردن نام پوشه administrator - rezaetemadi - ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ صبح خیلی خوبه ! اما راهکارهای دیگر چیست ! که امنیت سایت بالاتر برود ! راستی این پلاگینی که معرفی کردید برای جوملا است ! برای 2.5 و 1.5 می خواهم ! RE: عوض کردن نام پوشه administrator - Reza Ganji - ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ صبح اگر نگاه کرده باشید آیکن هر سه جوملا در بالا قرار دارد و با هرسه سازگار است. امنیت فقط این نیست و همه موارد رو باید در نظر بگیرید |