![]() |
|
قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 (/thread-9185.html) |
قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - rezajaf - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ عصر با سلام ديروز يكي از دوستان يك قالب مديريت جوملا 1.5 به من داد كه من نشستم واسه 2.5 تبديلش كردن و شما ميتونيد اونو از لينك زير دانلود كنيد،فقط وقتي نصب شد و حالت پيش فرض كرديد ممكنه يك خطا بده كه منم متوجه نشدم واسه چي هست اگه كسي ميتونه چك كنه باتشكر RE: قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - hesari_313 - ۹-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ عصر دستتون درد نكنه آقا رضا ![]() اين قالب ![]() دوستان آقا رضا اين قالبو تبديل كرده به ![]() و ميگه ارور ميده مثل اينكه css هاش مشكل داره ! كسي آشنا به css هست ببينيم مشكلش چيه؟؟؟؟؟؟ ![]() آقا رضا ارور ميده اينم ارورش: JInstaller: :نصب: فایل C:\wamp\www\tmp\install_50c48210428d7\credits.txt موجود نیست مشكلش چيه؟؟؟؟ آقا رضا اين قالب هنوز همونجوريه كه من بهتون دادم گفتم درستش كنيد !! بازم دستتون درد نكنه!!! ![]() ![]() RE: قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - rezajaf - ۹-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ عصر من نصب کردم مشکلی از لحاظ نصبی نداره فقط css هاشه من دارم میرم سربازی فرصت نمیکنم که روش کار کنم RE: قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - hesari_313 - ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ صبح دستتون درد نكنه
قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - beheshtiit - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ عصر مشکلی نداره فقط یک فایل به نام credits.txt خالی درست کنید بزارید تو فایل قالب نصب میشه قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - zaban26 - ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ صبح سلام اگه لطف کنید یه اسکرین شات قرار بدید ممنون میشم . قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ صبح توضیحات و اسکرین شات قالب رو میتونید در لینک زیر ببینید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - bizinesman - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ صبح با سلام خدمت اساتید گرامی این قالب بسیار زیباست فقط چرا آیکن ها وجود ندارند؟ و آیا میشه مشکل ie را حل کرد؟ قالب مديريت udjamaflip براي جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ عصر مشکل ایترنت اکسپلورر رو نمیشه حل کرد چون خود اینترنت اکسپلورر مشکل داره و خوبیش اینه که مدیران میدونند از چه مرورگری استفاده کنند و مشکلی نداره بنظر من. آیکن ها هم احتمالا در فارسی سازی ممکنه براشون مشکل پیش اومده باشه و چون تست نکردم نمیتونم نظر بدم ولی اگر به این دلیل بود میتونید خودتون سی اس اس ها رو ویرایش کنید. |