پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست قالب صفحه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html)
+---- موضوع: درخواست قالب صفحه 404 (/thread-9171.html)

درخواست قالب صفحه 404 - arash2860 - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ صبح

سلام
وقت بخیر

بنده به دنبال قالب فارسی صفحه ای برای خطای 404 سایت هستم که دارای فیلد جستجو در سایت باشه

مثل این صفحه :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان و اساتید راهنمایی بفرمایید

با سپاس

RE: درخواست قالب صفحه 404 - صدرا حسابی - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ صبح

سلام،
نیاز به قالب نیست از افزونه های موجود استفاده کنی راحت تره،
می تونی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(Joomla 1.5 | Joomla 2.5) یا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(Joomla 2.5) استفاده کنی، هر دو فیلد جستجو هم دارن،

RE: درخواست قالب صفحه 404 - arash2860 - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ صبح

با سپاس از شما
اما ترجیح می دم یه صفحه ساده تهیه کنم تا از افزونه ای برای این کار استفاده کنم
افزونه های زیادی روی سایت نصب هستند

RE: درخواست قالب صفحه 404 - Reza Ganji - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ صبح

خوب اگر اینطوره صفحه خطای 404 سایتتون رو خودتون ویرایش کنید و بصورت دلخواه در بیارید.شما درخواست صفحه با قسمت جستجو را داشتید و جناب حسابی هم معرفی کردند و اگر بخواهید ساده باشه فقط کافیست صفحه 404 جوملا را ویرایش کنید.

RE: درخواست قالب صفحه 404 - alim123 - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ عصر

صفحه رو ویرایش کنید و داخلش ماژول سرچ رو قرار بدین

RE: درخواست قالب صفحه 404 - arash2860 - ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ صبح

جهت استفاده دوستانی که دنبال تغییر این صفحه هستند :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.