![]() |
|
درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver (/thread-9150.html) صفحهها: 1 2 |
درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - shervin_20 - ۸-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ صبح سلام دوستان . در Dreamweaver و یا HTMLPad وقتی دستوری میزنیم باید دستورات همنام اون را نمایش بده مثل عسکی که ضمینه کردم . درست است ؟ حالا چه طور میشه این امکان را در این دو نرم افزار فعال کرد ؟ لطفا دوستان راهنمایی کنند . RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - صدرا حسابی - ۸-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ صبح در Dreamweaver در منوی Edit ، به Preferences برید و در اون جا Code Hinting رو انتخاب و فعالش کنید. RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - shervin_20 - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ صبح تشکر دوست عزیز اما در Dreamweaver عبارت Code Hinting را پیدا نکردیم !!! میشه اسکرین شات قرار دهید یا دقیق تر بفرمائید ؟ در HTMLPad سراغ ندارید ؟ تشکر RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - صدرا حسابی - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ صبح من HTMLPad رو نصب ندارم، ولی باید تو همین تنظیماتش باشه دیگه، برای Dreamweaver الان اسکرین شات گرفتم از جایی که تنظیماتش هست. RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - shervin_20 - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ عصر تشکر دوست عزیز . اما این تیکت که زده بود . !!!!!!!! پس چرا دستورات را نمایش نمیده !!!!!!!!! RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - Reza Ganji - ۹-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ عصر دستورات رو نمایش میده منتها وقتی شما ابتدا چیزی رو که تایپ میکنید دوباره حذف میکنید با این مشکل روبرو میشه. شما هر وقت خواستید دستوراتی که میتوانید در یک تگ را استفاده کنید نمایش بده دکمه کنترل را نگه دارید و کلید اسپیس رو بزنید. RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - shervin_20 - ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ صبح تشکر جناب گنجی . اما بازم درست نشد مشکل از کجاست ؟ چه طور میشه رفع کرد ؟ RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - shervin_20 - ۱۱-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ عصر دوستان کسی راه حلی نداره ؟؟؟ RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - Zhyar - ۱۱-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ عصر چرا در help برنامه سرچ نمیکنید؟ اینطوری خیلی سریع به جوابتون می رسید RE: درخواست راهنمایی در مورد دستورات در HTMLPad وDreamweaver - shervin_20 - ۱۱-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ عصر تشکر دوست عزیز اما حالا من در help چی جستجو کنم اخه ؟؟؟ |