![]() |
|
مشکل در ماژول q-slidshow - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ماژول q-slidshow (/thread-9124.html) |
مشکل در ماژول q-slidshow - shadi - ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ صبح با سلام من از ماژوال اسلاید شو مطالب و تصاویر q-slidshow استفاده میکنم ، در لوکال هیچ مشکلی وجود ندارد ولی در هاست مدام در حال پردازش هست و اسلاید را نشان نمیدهد. به نظر شما مشکل از کجا میتواند باشد. لطفا" راهنمائی فرمائید. با تشکر RE: مشکل در ماژول q-slidshow - Reza Ganji - ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ صبح لطفا ادرس سایت خود را قرار دهید تا بشه مشکل رو مشاهده و بررسی کرد RE: مشکل در ماژول q-slidshow - shadi - ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ صبح آدرس سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در ماژول q-slidshow - Reza Ganji - ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ صبح نام تصاویر و لینک اونها رو چک کنید. بد نیست اسامی تصاویر رو به عدد بزارید. تست کنید ! RE: مشکل در ماژول q-slidshow - shadi - ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ صبح دقیقا" اینکارو کردم و عکسها رو به اعداد گذاشتم در لوکال هیچ مشکلی وجود ندارد نمیدانم چرا در هاست نشان نمیدهد. ماژول دیگری دارید که مطالب و تصاویر را به نمایش بگذارد تعداد عکسها 12-15 عدد میباشد. لطفا" راهنمائی فرمائید. با تشکر RE: مشکل در ماژول q-slidshow - Fateme Ganji - ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ صبح بله میتونید از ماژول lof article slideshow استفاده کنید. قبلا در انجمن معرفی شده است. RE: مشکل در ماژول q-slidshow - Reza Ganji - ۶-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ صبح من خونه پدرم بودم و با ای دی بچه ها پاسختون رو دادم. اسلایدرهای زیادی در انجمن معرفی شده و میتونید در انجمن جستجو کنید.این افزونه که معرفی کردم خیلی کاربردی هست ولی اگر فقط بخواهید تصاویر رو نمایش دهید بای یک افزونه دیگر استفاده کنید چون این بصورت تب نمایش میدهد. |