![]() |
|
کسی با راک گالری کار کرده ؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کسی با راک گالری کار کرده ؟ (/thread-9093.html) |
کسی با راک گالری کار کرده ؟ - rezaetemadi - ۳-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ صبح سلام دوستان خسته نباشید کسی با راک گالری کار کرده ! من عکس ها را آپلود کردم ! حالا نمی دانم چه جوری باید دسته بسازم ! ؟ عکس ها هم در سایت نمایش داده نمی شوند ! هر کاری کردم نشد RE: کسی با راک گالری کار کرده ؟ - Zhyar - ۳-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ صبح دوست عزیز آیا امکاناتی که میخواهید با فوکا گالری یا جوم گالری اوکی نمیشه؟؟؟ چون من باهردوشون کارکردم و هردو عالی هستند البته جوم گالری یه سروگردن تواناتر از فوکاهستش به نظر خودم البته....
RE: کسی با راک گالری کار کرده ؟ - rezaetemadi - ۳-۹-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ صبح هرد دو گالری که معرفی کردید بسیار عالی هستند و شکی در انها نیست ! اما راک گالری نمای زیبائی دارد ! حقیقاً برای معرفی نمونه کارها می خواهم ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |