پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html)
+----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html)
+----- موضوع: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا (/thread-9092.html)

صفحه‌ها: 1 2

ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - majhool_yf - ۳-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ صبح

(۱-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Module Joomla 2.5 Joomla 1.5

[تصویر:  1295564808_1_e3c1156d0b.png]

آخرین نسخه های افزونه به پیوست اضافه و تاپیک منتقل شد !
سلام و درود
توسط این ماژول رایگان میتوانید به دو صورت لیست یا بلوک وضعیت آب و هوای مورد نظر خود را در سایت نمایش دهید این ماژول برای نمایش اطلاعات به صورت آنلاین از
API گوگل استفاده میکند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه 1.5 ترجمه و افزوده شده است

با سلام خدمت بچه های پارس جوم و آقای گنجی محترم و تمام مردم ایران زمین و امام حسین (ع) Inlove
من نسخه ی جوملا 2.5 را
ترجمه
تنظیم روز ها
منظم و بومی سازی کردم گفتم برای بچه های پارسجوم بذارم
در ضمن سورسش به گفته ی خودش یاهو است
به امید پیشرفت مملکتمون
Joomla 2.5
باتشکر تقدیم:

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - hosseinimani - ۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ عصر

سلام
من این ماژول نصب کردم .برای شهر کرمان تنظیم کردم ولی وقتی با یاهو مقایسه می کنم آب و هوا رو خیلی تفاوت داره .اصلا یه چیز دیگه نشون میده

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - Reza Ganji - ۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر

همانطر که در توضيحات افزونه ذکر شده اين افزونه از گوگل اطلاعات آب و هوا رو ميگيرد و اينکه با هم تفاوت دارند مربوط به تفاوت سيستم گوگل و ياهو است

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - hosseinimani - ۱-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ عصر

آخه فقط کرمان اینطوره شهرهای دیگه مثل تهران درسته

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - Reza Ganji - ۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ عصر

به هرحال مشکل از تفاوت دو سيستم ياهو و گوگل هست.

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - majhool_yf - ۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ عصر

دوستان امروز با این هوا متوجه شدم که این ماژول یه باگی داشت اونم این بود که هوای امروز واسش تعریف نشده بود
رفع اشکال کردمش اگه مدیران لطف کنن جایگزین پست1 کنن ممنون میشم
Rose

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - Reza Ganji - ۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ صبح

درود
پیوست جدید جایگزین پیوست پست اول شد !

ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - کاوه - ۲۴-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ صبح

یک سوال کلی داشتم
کلا این قبیل ماژول ها با چه زبان هایی نوشته میشن..
ویا میتونن نوشته شن
امیدوارم جای بدی نپرسیده باشم
ممنون

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - tala22 - ۱۰-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ عصر

من این ماژول روبه سایتم اضافه کردم ولی پیغام خظای زیررومیده لطفاراهنمایی کنید.

کد:
cURL extension is not available on your server. in module "mod_sp_weather"

Cannot get "London" woeid in module "mod_sp_weather".

Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

RE: ماژول فارسی شده نمایش وضعیت آب و هوا SP Weather برای جوملا - Reza Ganji - ۱۱-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ عصر

تابع curl در تنظیمات php باید فعال باشد !