![]() |
|
نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن (/thread-9062.html) |
نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن - bushehr - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ عصر با سلام دوستان سایت من وقتی خبر میزارم قسمت های مختلف خبرها رو باز نمی کنه میره به صفحه لوگین و میگه حتما باید کاربر عضو باشه تا بتونه خبر براش نمایش داده بشه. در صورتیکه ماژولی که استفاده کردم برا خبر ها دسترسی عمومی گذاشتم. تشکر می کنم راهنمایی فرمائید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ عصر سایتتون که چیزی نداره دوست عزیز !! RE: نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن - bushehr - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ عصر شما الان تشریف اوردید.!!! من بکاب روی سایتم گرفتم و دارم مجدداً روی سرورم بارگزاری می کنم. با تشکر RE: نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ عصر هر وقت درست شد بگید تا چک کنم RE: نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن - bushehr - ۱-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ عصر ok شد دوست عزیز RE: نمایش ندادن خبر به علت رمز دار بودن - پیام عمرانی - ۲-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ صبح یعنی الان مشکلی نداره ؟ |