![]() |
|
مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری (/thread-9055.html) |
مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - mmoobbiinn - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ صبح زمانی که از تنظیمات کلی سایت رو غیر فعال میکنم و با نام کاربری وارد میشم سایتم مشکلی نداره؟؟ ولی زمانی که سایت رو فعال میکنم ماژول نمایش تصاویر را نمایش نمی دهد همین طور زمان نمایش در اکسپلورر 6 تصاویر را نشان نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ صبح پشتیبانی از اکسپلورر 6 دیگر انجام نمیشه !! ولی اگر جای دگری مشکل دارید دمو قرار بدید RE: مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - mmoobbiinn - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ صبح جوملا ie 6 را پشتیبانی نمیکنه€؟؟ در قسمت کتب تالیفی با ماژول Drop in image slideshow gallery تصاویر کتب رو قرار دادم آدرسشم درست دادم ولی لود نمیشه یعنی گاهی نمایش میده و گاهی هم نه ککککککممممممممممممککککککککککک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ صبح منظورم خودم و دیگر دوستان طراح که میشناسم بود ie 6 باید منسوخ بشه و این امر باید از ما شروع شود RE: مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ صبح وقتی سئو رو غیر فعال میکنید درست میشود ؟ RE: مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - mmoobbiinn - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ صبح یعنی آدرس های بهینه رو خیر و پسوند رو خیر انتخاب کنم؟؟؟ راه دیگری نداره؟؟؟ البته این کار رو انجام دادم اتفاقی نیافتاد RE: مشکل در وارد شدن بدون نام کاربری - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ صبح اگر میخواهید مشکلتون سریع حل بشه افزونه که استفاده کردید رو عوض کنید !! |