![]() |
|
درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه (/thread-9054.html) |
درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - arash2860 - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ صبح سلام وقت بخیر چطور می تونم فاصله بین المانها رو در بخش آخرین اخبار نصف کنم؟ کد: www.paia.ir
RE: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ صبح باز نمیشه سایتتون RE: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - arash2860 - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ صبح مشکلی نداره آقا الان چند بار تست کردم کند باز می شه اما باز می شه سرور هاست هم در ایران هست RE: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ صبح کد زیر را داخل فایل css قالبتون ذخیره کنید کد: .bt-cs .bt-row {RE: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - arash2860 - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ صبح با اضافه کردن این کد و مقدار می شه فاصله رو بیشتر کرد حداقل مقدار صفر 1 هست که تغییری در فاصله ایجاد نمی کنه RE: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ عصر از کد زیر استفاده کنید به جای padding-bottom ، padding=0 قرار دهید ببینید تغییری میکند RE: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - arash2860 - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ عصر کلی کدها رو تغییر دادم اما یا از بالا یا از پایین فضاها بهم می ریزه فکر کنم مقادیر پیش فرض بهترین حالت هستند و نباید تغییرشون داد RE: درخواست راهنمایی جهت تغییر فاصله بین المانهای افزونه - پیام عمرانی - ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ عصر کار نشد نداره دسترسی برای من ارسال کنید تا اگر وقت شد درست کنم براتون |