![]() |
|
درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 (/thread-9033.html) |
درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - bushehr - ۲۷-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ صبح با سلام دوستان عزیز افزونه ای میخام اگه بتونید بهم راهنمایی کنید واقعاً ممنونتون میشم. خیلی برام مهمه!!!! ------------------------------------------------------------------------------ افزونه نمایش آمار بازدید طبق آی پی و نمایش هر بار سایت (در مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 ) ------------------------------------------------------------------------------------------- با تشکر فراوان RE: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - disfun - ۲۷-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ صبح افزونه زیر مخصوص جوملا 1.5 [attachment=5243] دمو: miladschool.ir RE: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - bushehr - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ صبح درود داداش طریقه نصبش اگه میشه بفرمائید؟ (راههای کهمن خودم رفتم یکی این بود که از طریق هاست کپی کردم در قسمت public_html و هیچ چیزی مثل اینکه به سایتم اضافه نشد.) این افزونه امکان اینو داره که فقط آمار بازدید برای مدیر سایت نشون بده در قسمت مدیریت؟ باتشکر RE: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - Reza Ganji - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ صبح شما باید از قسمت مدیریت افزونه ها و تب نصب افزونه ها نصب کنید.با کپی کردن نمیتوان افزونه ای رو نصب کرد. RE: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - bushehr - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ صبح درود بر جناب گنجی اگه ممکنه فایل را دانلود فرمائید تا ببینید که چطوریه وقتی میزنم برا نصب میگه فایل نصب موجود نمی باشد. با تشکر RE: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - Reza Ganji - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ صبح این افزونه برای جوملا 1.5 است و شما روی جوملا 2.5 نصب میکنید برای همین با این ارور روبرو میشوید. نسخه 2.5 در انجمن معرفی شده ولی ترجمه نشده و خودتون باید سی اس اس ها رو ویرایش کنید به اضافه ترجمه بخش کاربری RE: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - bushehr - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ صبح جناب گنجی من با جوملا 1.5 تست کردم و همچنین جوابی بهم داد اگه فایل از حالت فشرده در بیارید . admin install language mod_vvisit_counter plg_vvisit_counter site پوشه هست و یکی هم XML install با تشکر RE: درخواست افزونه آمار بازدید برای مدیریت جوملا 1.5 و 2.5 - Reza Ganji - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ صبح من همین فایل رو دانلود و نصب کردم و روی جوملا 1.5 بدون مشکل نصب شدو برای اطمینان یکبار دیگه دانلود و بعد از تغییر نام و تبدیل کلمات فارسی به لاتین دوباره تست کنید. فایلایی رو که هاست منتقل و کپی کردید حذف کنید شاید اون هم باعث باشه. به هرحال بک آپ از سایت فراموش نشه تا اگر به مشکل خوردید برگردونید. |