![]() |
|
چیکار کنم فقط ادمین وارد بخش administrator بشه؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چیکار کنم فقط ادمین وارد بخش administrator بشه؟؟ (/thread-8966.html) |
چیکار کنم فقط ادمین وارد بخش administrator بشه؟؟ - MARKO - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ صبح خسته نباشید دوستان من تو جوملا 1.5 خودم یه سایت خبری دارم که چندتا نویسنده دارم. این دوستان الان وارد administrator سایت میشن و مطلب میزارن من یه منوی ورود و منو کاربری تو سایت قرار دادم تا این دوستان از درون سایت مطلب بزارن و دیگه وار د administrator نشند. حالا یه مشکل اینجا هست که وقتی من سطح دسترسی اینا رو روی نویسنده میزارم مطالب اینا باید تائید بشه بعد ثبت بشه / میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم چه دسترسی بدم که اینا نتونن وارد administrator سایت بشن و بتونن راحت مطلب خود را همونطور که گفتم به ثبت برسونند. RE: چیکار کنم فقط ادمین وارد بخش administrator بشه؟؟ - Reza Ganji - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ عصر سطح دسترسی کاربرای مورد نظر رو ناشر انتخاب کنید ! |