![]() |
|
درخواست نمایش خبر افقی با این افکت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست نمایش خبر افقی با این افکت (/thread-8961.html) |
درخواست نمایش خبر افقی با این افکت - arash2860 - ۲۱-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ عصر سلام وقت بخیر بنده به دنبال ماژولی هستم که مطلب رو از یه مجموعه بخونه و به طور افقی 3 تایی نمایش بده ماژول های زیادی هستند که مطلب رو به صورت افقی نشون می دن اما مهمترین نکته حالت افکت این افزونه است که با رفتن موس روی تصویر خلاصه مطلب رو نشون داده می شه دو افزونه زیر متاسفانه تجاری هستند و فقط لینک دمو رو جهت دیدن افکت قرار می دم: ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوستان و اساتید اگر ماژول رایگانی با این افکت سراغ دارند لطفا معرفی بفرمایند با سپاس RE: درخواست نمایش خبر افقی با این افکت - hoomanb - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ صبح سلام از bt content استفاده کن RE: درخواست نمایش خبر افقی با این افکت - arash2860 - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ صبح (۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ صبح)hoomanb نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بنده در سایت زیر از lof article sscroller استفاده می کنم که همچین افکتی نداره کد: www.sedayeabadan.irbt content استفاده می کنم که این ماژول هم همچین افکتی نداره کد: www.paia.irRE: درخواست نمایش خبر افقی با این افکت - محمدسلیمانی - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ صبح سلام این ماژول هست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. البته افکت تغییر افقی را نداره و مشابه همون برای موجود هست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست نمایش خبر افقی با این افکت - arash2860 - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ صبح بنده دقیقا به این صورت می خوام مثل این ماژول های رایگان منتها اینا فقط تصویر و یه متن مختصر رو نشون می دن و توانایی نمایش متن و تصویر از مجموعه رو ندارن mod_animate_hover_j15_v3.1a mod_slidingcaptions_j15_v1.4.5 mod_zoominfo_j15_v1.7.3 |