![]() |
|
انتقال rsmembership - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: انتقال rsmembership (/thread-8916.html) |
انتقال rsmembership - mehdibabapour - ۱۹-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ صبح سلام میخواهم rsmembership را از جوملا 1.5.26 به 2.5.7 انتقال بدم البته با تمامی کاربران توضیح : سایت 1.5.26 جوملا ای دارم که در آن از rsmembership استفاده میکنم و حدود 800 مشترک دارم. سایت دیگری دارم که جوملا 2.5.7 داره و rsmembership مخصوص جوملا 2.5 هم روش نصبه اما هیچ عضوی نداره. اما درخواست : انتقال این کامپوننت از جوملا 1.5.26 به 2.5.7 هست. مهم : مشترکین هستند با مشخصات کامل. برای این انتقال تقاضای راهنمایی دارم. RE: انتقال rsmembership - mehran2020 - ۱۹-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ صبح دوست عزیز من هم مثل شما این مشکلو داشتم. آخر سر دونه دونه کاربرا رو وارد کردم به RSMembership 2.5 . متاسفانه آر اس ممبرشیپ گزینه بکاپ گیری و ایمپورت نداره! دوستان اگر راه حل دیگه ای دارند لطفا راهنمایی فرمایند. با تشکر RE: انتقال rsmembership - mehdibabapour - ۲۱-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ عصر جالبه کسی نیست که در مورد این موضوع کمکی بکنه؟؟؟؟ RE: انتقال rsmembership - mking - ۲۱-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ عصر دوست گرامی یه راه حل این هستش که شما از جداول مربوط به کاربران خودتون توی phpmyadmin یه خروجی بگیری و توی جداول مربوط به خودش اونها رو وارد کنید... RE: انتقال rsmembership - Reza Ganji - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ عصر سایت سازنده در این مورد حتما آموزش و راهنما داره و میتونید ازشون کمک بگیرید یا در انجمنش جستجو کنید چون این افزونه تجاری است و دارای پشتیبانی قوی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |