![]() |
|
چگونه داخل سایت در قسمت محصولات لینک قرار بدم که طرف بعد از کلیک به پنل پست متصل شه؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چگونه داخل سایت در قسمت محصولات لینک قرار بدم که طرف بعد از کلیک به پنل پست متصل شه؟ (/thread-8908.html) |
چگونه داخل سایت در قسمت محصولات لینک قرار بدم که طرف بعد از کلیک به پنل پست متصل شه؟ - pejman - ۱۸-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ عصر سلام دوستان خسته نباشید من با جوملا2.5 کار میکنم و فروشگاه سازجوم شاپ چطوری داخل سایت تو قسمت محصولات لینک قرار بدم که مشتری بعد از کلیک متصل بشه به پنل پست؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم RE: چگونه داخل سایت در قسمت محصولات لینک قرار بدم که طرف بعد از کلیک به پنل پست متصل شه؟ - pejman - ۱۸-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ عصر خیلی ممنون این همه پاسخ میدید....
RE: چگونه داخل سایت در قسمت محصولات لینک قرار بدم که طرف بعد از کلیک به پنل پست متصل شه؟ - Reza Ganji - ۱۸-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ عصر دوست عزیر کسی بدونه حتما پاسخ میده.ضمن اینکه فکر میکنم توضیح شما واضح نیست. پنل پست منظورتون چیست ؟ باید صبر کنید تا دوستانی که با جوم شاپ کار کردند پاسخ دهند. |