![]() |
|
كبي رايت phoca gallery - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: كبي رايت phoca gallery (/thread-8901.html) |
كبي رايت phoca gallery - gogerd - ۱۷-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ عصر دوستان جطوري ميشه كبي رايت فوكا كالري رو برداشت؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: كبي رايت phoca gallery - Reza Ganji - ۱۸-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ عصر در فایل های این کامپوننت Powered by رو جستجو کنید و در دایوی که قرار داره استایل هم داده شده و شما میتونید به سی اس اس اون display: none را اضافه کنید. چون درون فایل های پی اچ پی استایل دهی شده باید اینگونه عمل کرد. RE: كبي رايت phoca gallery - gogerd - ۱۸-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ عصر تعداد فایلها زیاده نمیدونم تو کدوم فایل باید جستجو کنم! مسیر فایل رو میخوام! RE: كبي رايت phoca gallery - Reza Ganji - ۱۸-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ عصر با نت پد پلاس جستجو کنید یا از نرم افزاری که در انجمن نرم افزارهای طراحی گذاشتم استفاده کنید. RE: كبي رايت phoca gallery - gogerd - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ عصر تو کدوم فایل کامپوننت باید تغییر ایجاد کنم؟ من هنوز متوجه نشدم!! RE: كبي رايت phoca gallery - mahan - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر با سلام همانطور که جناب گنجی فرمودند با نرم افزار نت پد پلاس عبارت Powered by را جستجو کنید و دستور مربوطه را حذف کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران |