![]() |
|
نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 (/thread-8879.html) صفحهها: 1 2 |
نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - aliiibagheri - ۱۵-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر سلام برای جوملا 1.5 پلاگینی برای نمایش فایلای pdf هست . اما برای 2.5 پیدا نکردم. کسی تا حالا تو 2.5 فایل pdf نمایش داده؟ RE: نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - mahan - ۱۶-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ عصر با سلام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پلاگین enbed pdf برای نسخه های 1.6 - 1.7 - 2.5 شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۱۷-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متاسفانه لینک مستقیم کار نمیکرد و من لینک صفحه توضیحات افزونه را قرار دادم و میتونید در پایین صفحه روی لینک دانلود کلیک کنید نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - aliiibagheri - ۲۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ صبح ضمن عرض تشکر متاسفانه صفحه توضیحات هم دانلود نمیداد. نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ صبح با یک آی پی خارجی وارد سایت شوید. اگر نشد بگید همینجا برای دانلود قرار بدم. نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - سعید حمزه زاده - ۲۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ عصر مشکلی برای دانلود نبود، بنده با آی پی ایران هم به سادگی دانلود کردم یا علی RE: نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - ofr.ir - ۲۰-۶-۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ عصر سلام روز بخیر ببخشید من 2 تا مشکل دارم اولیش اینه که وقتی این پلاگین و یا حتی یه پلاگین دیگه رو برای نمایش پی دی اف استفاده می می کنم، محل نمایش پنجره پی دی اف سر جایی که باید باشه نیست لطفا راهنمایی کنید لینکش رو هم گذاشتم که بررسی نمایید با تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - ofr.ir - ۲۰-۶-۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ عصر آقا یکی جواب بده ما بدونیم چیکار کنیم RE: نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۱-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ صبح لینک درست نیست.لطفا لینک صحیح قرار دهید. البته من در منوی پیش غذا دیدم پی دی اف قرار دادید و اگر منظورتون اینه بیاد وسط صفحه باید با ویرایش css بیاریدش وسط. RE: نمایش فایل pdf در جوملا 2.5 - glassy - ۲۲-۷-۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ صبح یه دونه ای
|