![]() |
|
عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود (/thread-8870.html) |
عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - rezaetemadi - ۱۵-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ صبح سلام دوستان من زمانی که می خواهم داخل یک مطلب عکس بگذارم ، عکس را آپلود می کنم ! درج را که می زنم عکس به ویرایشگر اضافه می شود ولی زمانی که ذخیره ا اعمال را می زنم دیگر عکس نشان داده نمی شود ! چه کنم ! ؟ ![]() ![]() ورژن جوملا من 2.5 است RE: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - Reza Ganji - ۱۵-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ صبح ادیتور را تغییر دهید و تست کنید. احیانا در ساب دامین نیست که ؟ البته میتونید بعد از آپلود از روش لینک مستقیم هم استفاده کنید RE: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - rezaetemadi - ۱۵-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ عصر سلام ادیتور را تغییر دادم ! درست نشد ! در ساب دامین دارم این کار را می کنم ! البته زمانی که در لوکال هم کار می کردم این مشکل بود ! نقل قول: البته میتونید بعد از آپلود از روش لینک مستقیم هم استفاده کنیدممنون ولی باز هم مشکل دارد ! RE: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - rezaetemadi - ۱۶-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ صبح عزیزان راه حلی دارید ؟ چه کنم !؟ RE: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - محمدرضا بهارلو - ۱۶-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ صبح سلام رضا جان اولا یه بکاپ بگیر از سایتت بعدش جوملا را یه بار روش اکسترکت کن ، و پوشه نصب را بحذف ![]() به احتمال زیاد مشکل حل میشه برقرار باشید
RE: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - rezaetemadi - ۱۶-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ عصر جوملا من است ، یک سوال هر چند ساده ولی ... جوملا را در روت اکسترت کنم و پوشه نصب را حذف کنم درسته ؟
RE: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - محمدرضا بهارلو - ۱۷-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ صبح گقتم رضا جان اول بکاپ بگیر بعد این کار را بکن احتمال زیاد باید درست بشه برقرار باشید
RE: عکس در ویرایشگر درج می شود ولی بعد از ذخیره نشان داده نمی شود - rezaetemadi - ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ عصر درست نشد ! تو یک سایت دیگر هم برایم چنین مشکلی پیش آمد ! |