پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: طراحی وب (/forum-21.html)
+--- انجمن: قالب های HTML (/forum-124.html)
+---- انجمن: صفحات اینترو (/forum-126.html)
+---- موضوع: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation (/thread-8853.html)

صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - Reza Ganji - ۱۳-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ عصر

[تصویر:  1351938599_1_bcd549cb78.jpg]

درود
این هم یک اینترو زیبای حبابی که میتوانید از آن بعد از تغییرات دلخواه در سایت خود استفاده کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - shahnaz - ۲۱-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ عصر

این اینترو خیلی خوبه. برای اکثر سایت ها هم بدرد می خوره.

RE: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - Reza Ganji - ۲۱-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ عصر

بله جالبه
البته باید کمی ویرایش بشه و منوها و.. برای سایت مورد نظر هماهنگ بشه

RE: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - shahnaz - ۲۳-۷-۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ صبح

چطور می تونم این تنظیمات رو انجام بدم و یک صفحه اینترو برای سایت قرار داد؟

RE: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - Reza Ganji - ۲۳-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ صبح

یه فایل index.html داره که باید با نت پد پلاس یا دریم ویور باز کنید و ویرایش کنید.
منوها در اون قرار دارند و اونهارو که نمیخواهید حذف کنید و منوهای دلخواه رو تغییر نام بدید و لینک دلخواه رو هم اضافه کنید.

RE: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - shahnaz - ۲۵-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ صبح

خیلی ممنون از توضیحتون .خب الان لینک رو به چه صورت اضافه کنم؟

کسی هست کمکم کنه یه صفحه اینترو رو لینک بدم به سایت؟

کسی هست کمکم کنه یه صفحه اینترو رو لینک بدم به سایت؟

RE: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - محمدسلیمانی - ۲۵-۷-۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ صبح

RE: صفحه اینترو زیباحبابی jQuery Super Cool Bubble Navigation - Reza Ganji - ۲۵-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ صبح

درود
من منوها رو ویرایش کردم.البته فقط نام ها رو تغییر دادم
برای لینک دادن در همون خطی که نام منو نوشته شده و بجای علامت شارپ یا حافظه (#) لینک دلخواه رو قرار دهید !

مثلا در خط زیر :

کد:
<li><a href="#">پروژه ها</a></li>

متونید مانند زیر به صفحه اصلی انجمن پارس جوم لینک بدید :

کد:
<li><a href="http ://forums.parsjoom.ir/index.php">پروژه ها</a></li>

حال شما هر خط یا منویی را که لازم نداشتید کلا اون خط رو حذف کنید.

برای تراز متن منوها هم من تراز متن رو به راست تغییر دادم تا متن منوها از راست به چپ باشه.
برای لینک دادن به صفحه اصلی حتما یک اسلش در آخر لینک بزارید و index.php رو هم اضافه کنید تا به صفحه اصلی جوملا لینک داده بشه.

من این تغییرات رو دادم و فایل رو در پیوست قرار دادم و فکر میکنم براحتی بتونید استفاده کنید.تغییری اگر لازم بود اعلام کنید تا من یا دوستان راهنمایی کنند.