![]() |
|
کپی رایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کپی رایت (/thread-8805.html) صفحهها: 1 2 |
کپی رایت - mmoobbiinn - ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ عصر چطور کپی رایت را از فوتر صفحه حذف کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کممک RE: کپی رایت - صدرا حسابی - ۹-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ عصر سلام دوست عزیز، آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بشه راهنماییتون کرد، چون برای هر قالب متفاوته. RE: کپی رایت - mmoobbiinn - ۹-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر www.gibhost.ir ممنون میشم البته از فوتر که تغییر می دم کلا سایت بسته میشه و میگه شما نباید کپی رایت رو دستکاری کنید. ممنون از قبل RE: کپی رایت - صدرا حسابی - ۹-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ عصر در css قالبتون باید این کد رو اضافه کنید: کد: #bottom .techton {RE: کپی رایت - mmoobbiinn - ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ صبح بسیار بسیار متشکرم خیر از جوونیتان ببینید پاینده باشید و در سایه حق RE: کپی رایت - mahan - ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ عصر با سلام با نرم افزار ++Notepad جمله مربوط به کپی رایت قالب را جستجو کنید و کد مربوطه را حذف و یا آنرا ویرایش کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: کپی رایت - mmoobbiinn - ۶-۱۰-۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کپی رایت رو از این قالب چطور بردارم RE: کپی رایت - hfkatebin - ۶-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ عصر سلام بر همه به زودی روش حذف کپی رایت را از قالب های کود شده در همین جا بیان می کنم البته قصد ندارم قالب خاصی را کپی رایتش را بردارم تا فریاد یک عده از دوستان به آسمان بلند شود. فقط به صورت کلی روش را بیان می کنم تا سایر دوستان مثل من چند روزی سرگردان نباشد. RE: کپی رایت - adiban - ۷-۱۰-۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ صبح خدا بهت خیر و برکت دهد منتظریم RE: کپی رایت - mmoobbiinn - ۷-۱۰-۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ عصر دوست عزیز من هم منتظرم |