![]() |
|
ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module (/thread-879.html) |
ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - Reza Ganji - ۱-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ عصر ![]() ![]() سلام و درود توسط اين ماژول جوملا ميتوانيد مطالب مورد نظر خود را در موقعيت يك ماژول نمايش دهيد.در سايت سازنده دمويي براي اين افزونه موجود نيست و طبق گفته سازنده برخي عناصر ممكن است دوبه دو قايل استفاده باشد. سازنده اين ماژول نسخه تست براي جوملا 1.6 را نيز منتشر كرده و براي دانلود در پيوست قرار دارد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - صابرمحمدی - ۲۵-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ صبح اقای گنجی میشه یه راهنمایی کوچیک بکنین؟ من که موفق نشدم RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - tarantino - ۲۵-۴-۱۳۹۰ ۰۷:۴۷ صبح هر مطلبي يك شناسه يا ID داره .. كافيه در تنظيمات ماژول شناسه مطلب رو درج كنيد تا نمايش داده بشه RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - صابرمحمدی - ۲۶-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ صبح خوب دوستان من یه افزاونه برای پخش اهنگ تو سایت گذاشتم که باید کدش رو درون مطلب بزارم تا اهنگ بیاد می خواستم این کد تو موقعیت قالب نشون داده بشه اتالبته من موفق شدم اما تو موقعیت کد رو نشون میده. و اهنگ نمی خونه RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - Reza Ganji - ۲۶-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ صبح براي قرار دادن موسيقي در موقعيت ماژول ميتونيد از ماژول هاي پخش موسيقي به راحتي استفاده كنيد! RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - ehm601 - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ عصر سلام من افزونه ای میخوام که لیست یکسری مطالب خاص رو بر اساس شناسه اونها به نمایش در بیاره. مثلا میدونید که در افزونه گلوبال نیوز میشه شناسه بخشها و یا مجموعه های مورد نظرمون رو وارد کنیم و افزونه لیست مطالب داخل اون بخش یا مجموعه رو بر اساس سایر تنظیماتی که انجام میدیم (با عکس یا بدون عکس بصورت ساده) لیست میکنه. من دقیقا افزونه ای مثل گلوبال نیوز میخوام که علاوه بر شناسه بخش یا مجموعه ، بتونه شناسه مطلب هم بگیره و بتونیم بصورت دستی یکسری از مطالب رو گلچین کنیم. نمیدونم این افزونه ای که آقای گنجی معرفی کردن این امکان رو داره یا نه؟ و آیا افزونه ای برای این موردی که من میخوام وجود داره یا نه؟ خیلی کارم رو راه میندازه چون اگه نباشه باید الکی بخش و مجموعه اضافی ایجاد کنم ! با تشکر RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - محمدسلیمانی - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ عصر نه دوست عزیز این افزونه برای اینه که مثلا بخوای یک افزونه رو وسط مطلب نشون بدی یا لازم نباشه خیلی جاها موقعیت جدید ایجاد کنی برای این مشکل میتونید از "آیدا نیوز " استفاده کنید موفق باشد RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - ehm601 - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ عصر سلام در ایدا نیوز هم هر چی گشتم این چیزی که میخوام در داخل تنظیماتش نبود ! RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - محمدسلیمانی - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ عصر افزونه هایی زیادی این ارو انجام میدن بهترین کار اینه که اگه جایی چیزی که میخوای دیدی دمو قرار بدی و یا ازش عکس بگیری بهتر میشه راهنمایی کرد RE: ماژول جوملا :: قرار دادن مطلب در موقعيت ماژول با Place Here module - mal2moh - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ عصر سلام من نفهمیدم چکار میکنه آیا دمویی هست ؟ |