پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول جوملا : نمايش ماژول ها به صورت تب با MoeDesigns MoeTabs - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html)
+----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html)
+----- موضوع: ماژول جوملا : نمايش ماژول ها به صورت تب با MoeDesigns MoeTabs (/thread-877.html)

ماژول جوملا : نمايش ماژول ها به صورت تب با MoeDesigns MoeTabs - Reza Ganji - ۱-۲-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ صبح

[تصویر:  1297977977_1_2063404b6a.png] [تصویر:  1297377891_1_52f424042d.png]

[تصویر:  1303316910_1_54512dc97c.png]

سلام و درود
توسط اين ماژول تب ساز جوملا ميتوانيد ماژول هاي منتشر شده در يك موقعيت قالب را به صورت تب نمايش دهيد.براي اين منظور كافيست موقعيت ماژول هاي مورد نظر را به صورت دستي موقعيتي انتخاب كنيد كه در قالب موجود نداشته باشد مانند user22 يا هر نام دلخواه سپس در تنظيمات اين ماژول همان موقعيت را قرار دهيد و اين ماژول به صورت تب ماژول هاي آن موقعيت را نمايش ميدهد.
تنظيمات نمايش اين ماژول از جمله رنگ ها قابل سفارشي بوده و سازنده دمو ساده اي از اين ماژول براي نمايش قرار داده است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: ماژول جوملا : نمايش ماژول ها به صورت تب با MoeDesigns MoeTabs - masihagroup - ۱۵-۲-۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ عصر

با سلام

من ماژول رو نصب کردم ولی مشگلی که هست !!!؟

اونم اینه که فقط 1 تب عمل می کنه و بقیه تب ها رو نشون می دهد اما روشون کلیک می کنم به اتفاقی نمی افتد؟

چه باید کرد ؟
چه ماژولی رو پیشنهادمی کنید؟

RE: ماژول جوملا : نمايش ماژول ها به صورت تب با MoeDesigns MoeTabs - Reza Ganji - ۱۵-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ عصر

لطفا دمو قرار دهيد چون من قبلا اينو تست كرده بودم!
غير از اين نمونه هاي ديگر هم در انجمن معرفي شده كه يكيش رو يادم هست بصورت آكاردئوني كار ميكنه و اقاي سميع عادل هم فارسي كرده بودند!

RE: ماژول جوملا : نمايش ماژول ها به صورت تب با MoeDesigns MoeTabs - masihagroup - ۱۵-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ عصر

دموی رو خودتون معرفی کردین هم همین مشکل رو داره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: ماژول جوملا : نمايش ماژول ها به صورت تب با MoeDesigns MoeTabs - Reza Ganji - ۱۵-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ عصر

من معمولا افزونه ها رو نصب و تست ميكنم ولي شما ميتونيد از افزونه هاي تب ساز ديگر استفاده كنيد كه موردهاي جالبي هم در انجمن معرفي شده!