پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
کامپوننت تب ساز DJ-Tab Generator - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html)
+---- انجمن: کامپوننت های جوملا 1.5 (/forum-9.html)
+----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-11.html)
+----- موضوع: کامپوننت تب ساز DJ-Tab Generator (/thread-87.html)

کامپوننت تب ساز DJ-Tab Generator - Reza Ganji - ۲۶-۹-۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ عصر

[تصویر:  1292584856_1_47d58f1faf.png]

سلام و درود
افزونه های تب ساز از پر طرفدارترین افزونه های جوملا هستند و در این پست هم یکی از این افزونه ها رو معرفی میکنم.من تا حالا ندیده بودم سایتی اینقدر افزونه های خوب و رایگان قرار دهد درسته تعدادشون کمه ولی کاربردی هستند

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: کامپوننت تب ساز DJ-Tab Generator - hossein751 - ۱۴-۱-۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ صبح

سلام
با تشکر از تلاشتون
من این افزونه رو نصب کردمو گروه و شناسه هم ساختم.تنظیمات ماژول رو هم انجام دادم.
ولی تو سایتم به صورت تب در نیومد
فقط شناسه هارو زیر هم نشون میده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

RE: کامپوننت تب ساز DJ-Tab Generator - Reza Ganji - ۱۴-۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۳ صبح

در صفحه زير براي نصب و تنظيمات توضيح داده شده البته همراه با تصوير و با اينكه انگليسي است قابل درك است.روي لينك ها يكي يكي كليك كنيد تا نحوه كار را متوجه شويد و اگر باز هم به مشكل خورديد توضيحات بيشتري دهيد چون اين افزونه ها داراي تنظيمات كاملي هستند و بايد كمي با تنظيمات كار كنيد.

البته سايتي رو كه اين افزونه را هم نصب كرديد قرار دهيد تا دوستان ببيننند.

RE: کامپوننت تب ساز DJ-Tab Generator - Reza Ganji - ۱۴-۱-۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ صبح

اگر با اين افزونه نتوانستيد كار كنيد از افزونه تب ساز جومينا استفاده كنيد كه در پيوست براتون قرار داده ام!