![]() |
|
وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت (/thread-8697.html) |
وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت - karbar - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ عصر با عرض سلام از دیروز در بسیاری از صفحات سایت خطای زیر دیده می شود مانند این صفحه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای رفع این مشکل چه باید کرد؟ با تشکر RE: وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت - karbar - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ عصر (۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ عصر)keran4i نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درسته حالا چطور باید مشکلشو برطرف کنم؟ RE: وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت - سعید حمزه زاده - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ عصر بنده به شما jcomment رو پیشنهاد میکنم RE: وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت - محمد - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ عصر براي حل مشكل افزونه رو حذف كنيد و افزونه ديگه اي براي بخش نظرات استفاده كنيد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. كه برخي از آنها در پارس جوم فارسي شده. ميتونيد در كامپوننت هاي پارسي برحسب نسخه جوملاتون اون رو پيدا كنيد. موفق باشيد
وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت - ahmad.asabi - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ عصر سلام من این کار رو کردم ورابطه ام با اینترفس قطع شد وارنینگ در بسیاری از صفحات سایت - سعید حمزه زاده - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ عصر بنده دیگه مشکلی در سایتتون ندیدم! |