![]() |
|
مشكل با ومپ سرور - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: نرم افزارهای مرتبط با جوملا (/forum-50.html) +--- موضوع: مشكل با ومپ سرور (/thread-8694.html) |
مشكل با ومپ سرور - sattar6570 - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ صبح سلام نرم افزار wampserver به حالت افلاين درامده حتي با نصب دوباره ويندوز ونصب مجدد هم در حالت افلاينه به نظر شما مشكل از كجاست؟ RE: مشكل با ومپ سرور - سعید حمزه زاده - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ صبح خب آنلاین کنید دوست عزیز RE: مشكل با ومپ سرور - sattar6570 - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ صبح مشكل اينه كه انلاين نميشه RE: مشكل با ومپ سرور - سعید حمزه زاده - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ صبح از چه نسخه ای استفاده میکنید؟ ویندوز 64 بیتی است یا 32؟ RE: مشكل با ومپ سرور - sattar6570 - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ صبح 32 بيتي قبلا روي همين نسخه استفاده ميكردم يه دفه نميدونم چي شد گفتيد فعالش كنيد جاي خاصي براي فعال سازيش وجود داره؟ RE: مشكل با ومپ سرور - سعید حمزه زاده - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ صبح یکبار دیگه حذف، سیستم رو ری استارت کنید و مجددا نصب کنید RE: مشكل با ومپ سرور - sattar6570 - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ صبح اين كار رو قبلا انجام دادم تاثيري نداشت RE: مشكل با ومپ سرور - Reza Ganji - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ عصر نسخه ومپ سرورتون رو عوض کنید.یا یکبار دیگه دانلود کنید. اگر روی آیکنش در کنار ساعت ویندوز کلیک چپ کنید start All services رو میبینید. RE: مشكل با ومپ سرور - mking - ۱-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ عصر در ادامه صحبت های جناب آقای گنجی ![]() در تاپیک زیر می تونید آخرین نسخه WAMP یعنی نسخه 2.2E رو دانلود کنید. من خودم ویندوز 7 نسخه 32 بیتی داشتم و با نسخه جدید مشکل زیادی داشتم و الان به راحتی با نسخه WampServer2.0c دارم استفاده می کنم اگر باز با نسخه جدید مشکل داشتی این نسخه رو از تاپیک زیر دانلود کن و روی سیستم خودت نصب کن... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |