![]() |
|
نصب نشدن افزونه ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نصب نشدن افزونه ها (/thread-8673.html) |
نصب نشدن افزونه ها - nohz - ۲۹-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ صبح سلام دوستان خسته نباشید من هر ماژول، پلاگین و... هر چیزی که می خوام نصب کنم این ارور رو میده "ناتوان در یافتن بسته نسبی" مشکل از کجا میتونه باشه؟ ممنونم RE: نصب نشدن افزونه ها - majid19 - ۲۹-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ صبح شاید فایل xml موجود نیست یا فایل رو درست فشرده نکردید RE: نصب نشدن افزونه ها - nohz - ۲۹-۷-۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ صبح (۲۹-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ صبح)majid19 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام چرا فایل xml داخلش هست، یه بار دیگه هم زیپش کردم ولی بازهم نشد. درثانی فقط یه دونه افزونه نبود، چند تا افزونه را هم امتحان کردم ولی باز هم همون ارور رو میده؟؟ RE: نصب نشدن افزونه ها - gogerd - ۲۹-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ عصر نسخه جوملا رو با نسخه افزونه چک کن شاید به هم نمیخورن! تصویر ارورت رو بزاری بهتر میشه راهنماییت کرد! RE: نصب نشدن افزونه ها - محمدسلیمانی - ۲۹-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ عصر سلام مسیر پوشه تمپ و مسیر نصب را از تنظیمات کلی چک کنید و همچنین پورت و تنظیمات ftp RE: نصب نشدن افزونه ها - nohz - ۳۰-۷-۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ صبح سلام ، ممنون از راهنمایی هاتون مسیر پوشه نصبم تغییر کرده بود که اون رو تغییر دادم و درست شد |