![]() |
|
بزرگ کردن فونت منوی اصلی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بزرگ کردن فونت منوی اصلی (/thread-8671.html) |
بزرگ کردن فونت منوی اصلی - majid19 - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ عصر سلام برای بزرگ کردن فونت منوی اصلی باید چه خطی رو ویرایش کنم ممنون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: بزرگ کردن فونت منوی اصلی - nohz - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ عصر سلام دوست عزیز شما به این آدرس برو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و این کد را کد: background: none repeat scroll 0 0 transparent;کد: background: none repeat scroll 0 0 transparent;RE: بزرگ کردن فونت منوی اصلی - majid19 - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ عصر با این دستور فونت کل سایت بزرگ میشه من میخوام فقط فونت منو رو بزرگ کنم RE: بزرگ کردن فونت منوی اصلی - nohz - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ عصر دوست عزیز شما به این آدرس برید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و این کد را کد: .menutop li.root > .item {کد: .menutop li.root > .item {یا علی |