![]() |
|
جستجوی متن فایل ها در cpanel - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: جستجوی متن فایل ها در cpanel (/thread-8664.html) |
جستجوی متن فایل ها در cpanel - anzal - ۲۷-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ عصر سلام آیا راهی وجود داره که بشه متن فایل ها و کدها رو در cpanel جستجو کرد؟ مثل notpad++ یا دریم ویور که در محیط ویندوز این اجازه رو به کاربر میدن. مثلا اگر بخواهیم عبارت 2526.jpg رو جستجو کنیم که در کدوم فایل ها به کار رفته. RE: جستجوی متن فایل ها در cpanel - محمدسلیمانی - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ صبح سلام احتمالا دوستانه دیگه کامل تر توضیح خواهند داد ولی من فکر میکنم راهت ترین راهش استفاده از برنامه های ftp مثل cuteFtp هست RE: جستجوی متن فایل ها در cpanel - anzal - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ صبح بله این برنامه رو دارم و استفاده میکنم اما فقط امکان جستجو و پیدا کردن فایل ها و پوشه ها رو داره و محتوای فایل ها رو جستجو نمیکنه. RE: جستجوی متن فایل ها در cpanel - Reza Ganji - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ عصر اگر این مورد امکان هم داشته باشه باز نمیشه رو هاست استفاده کرد چون باید از طریق SSH بتونید به سرور دسترسی داشته باشید و نرم افزاری رو که روی سرور نصب شده اجرا کنید. البته منم ندیدم ولی اگر به لینوکس و نرم افزارهای اون آشنا باشید شاید چنین چیزی پیدا کنید. |