![]() |
|
درخواست کامپوننت ارسال تیکت با امکان ALARM - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست کامپوننت ارسال تیکت با امکان ALARM (/thread-8657.html) |
درخواست کامپوننت ارسال تیکت با امکان ALARM - alihz2006 - ۲۷-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ عصر سلام من دنبال کامپوننتی می گردم که ارسال تیکت می کنه چند تایی پیدا کردم ولی من کامپوننتی می خوام که هر وقت برای مدیر کامپوننت تیکت ارسال شد ، بهش Alarm بده.البته تا موقعی که تو جوملا لاگین باشه یا اینکه حداقل خودش به صورت اتوماتیک رفرش بشه. همچین چیزی اگه هست لطفا معرفی کنید. RE: درخواست کامپوننت ارسال تیکت با امکان ALARM - mking - ۲۷-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ عصر دوست گرامی اولا شما بهتر در مسیر اصلی انجمن و در بخش مربوط به درخواست افزونه درخواست خودت رو میدادی ![]() تاپیک منتقل شد... در مورد کامپوننت تیکت موراد مشابه زیادی هستش شما از کدوم هاشون استفاده کردی. بعضی از کامپوننت ها در مجموعه فایلهای خودشون ماژول و یا پلاگین دارن که شما با فعال کردن اون صفحات شما اتوماتیک بازخواین می شه. مثلآ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. که البته نسخه فارسی اون هم توی انجمن هستش |