![]() |
|
حذف کامپوننت تماس با ما - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف کامپوننت تماس با ما (/thread-8641.html) صفحهها: 1 2 |
حذف کامپوننت تماس با ما - mal2moh - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ عصر سلام چطور میتونم کامپوننت تماس با ما اصلی رو از مدیریت بردارم در واقع حذفش کنم RE: حذف کامپوننت تماس با ما - سعید حمزه زاده - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ عصر فکر نمیکنم نیازی به این کار باشه چون مشکلی با کامپوننت های دیگه نداره RE: حذف کامپوننت تماس با ما - mal2moh - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ عصر میخوام چیزی دیگه بزارم وبهش نیازی ندارم نمیخوام توی لیست باشدش اگه هم بشه مخفیش کنم RE: حذف کامپوننت تماس با ما - محمد - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ عصر با سلام براي اينكار در هاست به پوشه components برويد و پوشه com_contact را حذف كنيد. موفق باشيد
RE: حذف کامپوننت تماس با ما - mal2moh - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ عصر حذف کردم اما هنوز توی لیست هستش؟ RE: حذف کامپوننت تماس با ما - سعید حمزه زاده - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ عصر مدیریت افزونه ها، مدیریت، انتخاب گزینه کامپوننت تماس ها، کلیک بر روی دکمه حذف! شما باید به همین سادگی این کامپوننت پیشفرض رو از حالت نصب در بیارید! یا علی RE: حذف کامپوننت تماس با ما - mal2moh - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ عصر توی لیست نستش که بخوام حذفش کنم ؟ RE: حذف کامپوننت تماس با ما - محمد - ۲۷-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ صبح با سلام.دوست عزيز mal2moh عذر ميخوام شما بايد بريد به phpmyadmin و جدول jos_contact_details رو پاك كنيد. بنده تست كردم جواب داد. موفق باشيد
RE: حذف کامپوننت تماس با ما - سعید حمزه زاده - ۲۷-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ صبح دوست عزیز چون شما پوشه رو حذف کردید!!! باید در جدول extention دنبالش بگردی و حذف بگردی!!! RE: حذف کامپوننت تماس با ما - mal2moh - ۲۷-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ صبح مسیر درست پیدا کردم به phpmyadmin رفته و وارد jos component و گزینه contact را حذف کنید انشا.. به کار دیگری بیاید |