پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ (/thread-8597.html)

صفحه‌ها: 1 2

یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر

سلام دوستان
به سایتم نگاه کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه موقعیت هست سمت چپ kh-slideshow و بالای موقعیت RIGHT

که معلوم نیست چی هست اصلا

چیکار کنم که اون برداشته بشه و موقعیت اسلاید شو بشه یکسره بشه ؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ عصر

در فایل template.css خط 380

کد ها رو به شکل زیر تغییر بده:

[undefined=undefined]#kh-top-b {
margin: 0px;
padding: 10px;
height: 250px;
overflow: hidden;
display: none;
}[/undefined]

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ عصر

ببخشید میشه بگید باید دنبال چه کدی بگردم و این رو جایگزین کنم؟؟؟؟

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۴-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ صبح

دنبال این قطعه کد:
[undefined=undefined]
#kh-top-b {
margin: 0px;
padding: 10px;
height: 250px;
overflow: hidden;
}[/undefined]

که این تکه کد رو درون اون قرار میدی:

display: none;

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۴-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ صبح

این فایل رو جایگزین کنید

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۴-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ صبح

ممنون درست شد
حالا یه کار دیگه ...

حالا میخوام اون موقعیت اسلاید شو اندازش کامل بشه و اون قسمت حذف شده رو پرکنه ...

نگاه کنید سایت و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ضایعست اون موقعیت جاش خالی شده و پشت اسلاید کاملا واضحه ..

چیکار کنم که موقعیت اسلاید کامل بگیره همه رو ؟؟؟؟

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ صبح

دوست گلم فکر میکنم اون یک تصویر با سایز ثابت هست، باید اینها رو تغییر سایز بدید و جایگزین کنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ صبح

تغییر سایز دادم ولی تاثیری نداشت ..!!!

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - nohz - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ صبح

سلام
دوست عزیز میشه یه عکس ازش بگیرید و مشخص کنید مشکلتون کدوم قسمت از عکسه، تا راحتتر بشه کمکتون کرد؟

RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ صبح

موقعیا اسلاید شو
کاملا واضهه اگه خوب دقت کنید