![]() |
|
یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ (/thread-8597.html) صفحهها: 1 2 |
یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر سلام دوستان به سایتم نگاه کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه موقعیت هست سمت چپ kh-slideshow و بالای موقعیت RIGHT که معلوم نیست چی هست اصلا چیکار کنم که اون برداشته بشه و موقعیت اسلاید شو بشه یکسره بشه ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ عصر در فایل template.css خط 380 کد ها رو به شکل زیر تغییر بده: [undefined=undefined]#kh-top-b { margin: 0px; padding: 10px; height: 250px; overflow: hidden; display: none; }[/undefined] RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۳-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ عصر ببخشید میشه بگید باید دنبال چه کدی بگردم و این رو جایگزین کنم؟؟؟؟ RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۴-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ صبح دنبال این قطعه کد: [undefined=undefined] #kh-top-b { margin: 0px; padding: 10px; height: 250px; overflow: hidden; }[/undefined] که این تکه کد رو درون اون قرار میدی: display: none; RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۴-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ صبح این فایل رو جایگزین کنید RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۴-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ صبح ممنون درست شد حالا یه کار دیگه ... حالا میخوام اون موقعیت اسلاید شو اندازش کامل بشه و اون قسمت حذف شده رو پرکنه ... نگاه کنید سایت و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی ضایعست اون موقعیت جاش خالی شده و پشت اسلاید کاملا واضحه .. چیکار کنم که موقعیت اسلاید کامل بگیره همه رو ؟؟؟؟ RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۶-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ صبح دوست گلم فکر میکنم اون یک تصویر با سایز ثابت هست، باید اینها رو تغییر سایز بدید و جایگزین کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ صبح تغییر سایز دادم ولی تاثیری نداشت ..!!! RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - nohz - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ صبح سلام دوست عزیز میشه یه عکس ازش بگیرید و مشخص کنید مشکلتون کدوم قسمت از عکسه، تا راحتتر بشه کمکتون کرد؟ RE: یک موقعیت بدون نام در سایت من (( چطوری بر دارمش؟؟؟ - MARKO - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ صبح موقعیا اسلاید شو کاملا واضهه اگه خوب دقت کنید |