![]() |
|
منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ (/thread-8578.html) |
منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ - Zhyar - ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ صبح سلام اینم انجام دادم ((تو پوشه css فایل menu رو باز کن .عبارت float رو سرچ کن و از left به right تغییر بده.)) داخل تنظیماتش هم گشتم اما نبود که نبود
RE: منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ - Reza Ganji - ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ صبح درود آدرس سایت رو قرار دهید تا دوستان بتونند کمک کنند. با تغییر موقعیت منو میشه به سمت راست آوردش ولی باید آدرس سایت رو قرار دهید. RE: منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ - Zhyar - ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ صبح آدرس وب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ - Reza Ganji - ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ صبح در فایل template_rtl.css و خط 22 باید در تگ زیر تغییرات بدید و left را به right تبدیل کنید که من انجام دادم و براتون میزارم. کد: #hornav {در خط 11 همون فایل هم باید یک تغییر دیگر بدید تا لوگو بره سمت چپ و اون رو هم بصورت زیر میتونید تغییر بدید کد: a#logo, #logo-text {RE: منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ - Zhyar - ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ صبح استاد عمل نکرد متاسفانه RE: منو رو چه جوری راست چین کنم؟؟؟ - Reza Ganji - ۲۲-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ صبح کش سیستم و جوملا رو خالی کنید و تست کنید. برای مرورگر کلیدهای ترکیبی کنترل و اف 5 رو چندبار بزنید و تست کنید. |