![]() |
|
تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی (/thread-8559.html) |
تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی - fani - ۲۰-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر با سلام من یک سایت انگلیسی دارم و میخوام داخلش ماژول p30prayertime رو بگذارم فقط میخوام زبانش انگلیسی بشه یعنی مثلا داخل سایت به جای اذان صبح نشان داده بشه Fajr .. کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم RE: تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی - majid19 - ۲۰-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ عصر باید فایل زبان افزونه رو ویرایش کنید RE: تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی - Reza Ganji - ۲۰-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ عصر معمولا ماژول ها دوزبانه هستند و زبان اول و اصلی هر ماژول انگلیسی هست و اگر این ماژول زبان انگلیسی نداره میتونید ویرایش کنید . اگر فایل زبان داره که باید فایل زبانش رو ویرایش و کلمات دلخواه رو جایگزین کنید و اگر نداره فایل نصب یا همون فایل با پسوند xml رو باز کنید و ویرایش کنید. RE: تبدیل ماژول p30prayertime از فارسی به انگلیسی - صدرا حسابی - ۲۱-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ صبح در این افزونه برای المان هایی که نمایش داده می شن در فایل زبان قسمتی قرار داده نشده، در خود افزونه در فایل mod_p30template.php قرار دارند، فقط توسط Numeric Unicode Encoder کد شدن و باید جایگزینشون کنید، شما خط 406 و 407 رو ببینید متوجه میشید، برای اینکه مشکلی در جایگذاری نداشته باشید کدش رو تبدیل کردم تا اعداد به صورت همون حروف در بیان و در واقع نوشته ها خوانا باشن، و در همون جا می تونید معادل های انگلیسیتون رو جایگزین کنید. فایل پیوست رو جایگزین کنید. |