![]() |
|
گالری تصاویر wavegallery - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: گالری تصاویر wavegallery (/thread-8490.html) |
گالری تصاویر wavegallery - محمدسلیمانی - ۱۵-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ صبح سلام گالری تصاویر wavegallery بسیار زیبا و سبک است و هنگام کلیک روی تصویر نمایی کامل از تصویر به همراه توضیحات نمایش داده خواهد شد فکر میکنم برای نمایش نمونه کارها هم عالی بشه این برای و تقدیم میگرددتصویر افزونه ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: گالری تصاویر wavegallery - محمدرضا بهارلو - ۱۵-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ صبح مرسی آقا محمد من از تیم ترجمه درخواست میکنم این افزونه عالی و ترجمه کنند. اگر صلاح میدونن باتشکر برقرار باشید
RE: گالری تصاویر wavegallery - محمدسلیمانی - ۱۵-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ صبح بله به نظرم من هم خیلی خوب میشه اگه دوستان گروه ترجمه زحمتش را بکشند به درد نمایش نمونه کارها هم میخوره و فقط یک اسلایدشو نیست RE: گالری تصاویر wavegallery - سعید حمزه زاده - ۱۵-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ عصر دوستان گلم این ماژول برای جوملا 2.5 به فارسی ترجمه شد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میتونید از فایل زبان برای جوملا 1.5 هم استفاده کنید ![]() یا علی |