![]() |
|
سوال در مورد منوی اصلی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سوال در مورد منوی اصلی (/thread-8439.html) |
سوال در مورد منوی اصلی - majid19 - ۱۱-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ عصر سلام خدمت دوستان عزیز من در منوی اصلی سایت که بالای سایت قرار دارد 6 تا منو داشتم وقتی که منوی بعدی رو اضافه کردم توی همون سطر قرار نگرفت و به پایین رفت مشکل کجاست و چطوری میشه این مشکل رو حل کرد و آیا امکان داره من کل منو ها را به وسط سایت بیارم ممنون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: سوال در مورد منوی اصلی - صدرا حسابی - ۱۱-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ عصر سلام در template.css این کدها ر اضافه کن: کد: .rt-container .rt-grid-6.rt-omega {width: 600px; برای منو هست به هر مقدار که می خوای تغییر بده به نظرم من همین قدر خوبه. RE: سوال در مورد منوی اصلی - سعید حمزه زاده - ۱۱-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ عصر دوست عزیز ربطی به منو نداره، در قالب شما عرض موقعیت منو همونقدر تعریف شده باید عرض موقعیت منو رو افزایش بدید RE: سوال در مورد منوی اصلی - majid19 - ۱۱-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ عصر (۱۱-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ عصر)صدرا حسابی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کد ها رو اضافه کردم و مقدار رو تغییر دادم ولی اتفاقی نیفتاد RE: سوال در مورد منوی اصلی - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ عصر دوست عزیز به این مسیر برو کد: templates/rt_omnicron/css/fusionmenu.cssاین کد را پیدا کن کد: .menutop {و با این جایگزی کن کد: .menutop {باید یه فکری به حال کادرت کنی که کد نیست موفق و پیروز باشید
RE: سوال در مورد منوی اصلی - صدرا حسابی - ۱۱-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ عصر همین راهی که گفتم جواب می ده دوباره تست کردم و کار دیگه ای لازم نیست انجام بدید، با بزرگ شدن اون موقعیت منو خود به خود جای خودش رو پیدا می کنه، دلیلش رو پیدا کردم الان فایل template.css تون رو دیدم، شما این کدهارو اضافه کردید: کد: div#rt-main .rt-grid-4 {اول این که همون طور که نوشتم float رو left بزارید و نه center، و اینکه دستورات آخر خونده نمی شن دلیلش این که فراموش کردید این کد رو ببندید:({) کد: div#rt-main .rt-grid-4 {تنها کاری که لازمه بکنید این چند خط که گفتم رو با این جایگزین کنید: کد: div#rt-main .rt-grid-4 {توجه داشته باشید در هنگام کدنویسی و تغییر دادن از این خطاها رخ نده چون پیدا کردنش بعضی اوقات مشکل می شه. RE: سوال در مورد منوی اصلی - majid19 - ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ صبح ممنون جناب حسابی مشکل رفع شد فقط نمیدونم چرا قسمت فوتر دچار اشکال شده؟ RE: سوال در مورد منوی اصلی - صدرا حسابی - ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ صبح دلیلش اینه که آقا مجید کامل کپی نکردید این کدی که من دادم رو کدی که شما قرار دادید در پایین template.css اینه: کد: div#rt-main .rt-grid-4 {ولی باید این رو وارد کنید: کد: div#rt-main .rt-grid-4 {دلیلش اینه که این کد باکس اسکرول می خوره و باید کامل کد رو انتخاب کنید، ولی شما همون قسمت که فقط بدون اسکرول دیده می شرو کپی کردید. RE: سوال در مورد منوی اصلی - majid19 - ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح آقا صدرا کد رو کامل کپی کردم ولی بازم در فوتر مشکل هست RE: سوال در مورد منوی اصلی - صدرا حسابی - ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ صبح بله درست می گید، دو تا کدی که در آخر دادم مشابهش در فوتر هست و باید محدود تر شه، این دو تا کد رو پاک کنید: کد: .rt-container .rt-grid-6.rt-omega {و با این ها جایگزین کنید: کد: #rt-header .rt-container .rt-grid-6.rt-omega { |