![]() |
|
در خواست قالب این سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: در خواست قالب این سایت (/thread-8391.html) |
در خواست قالب این سایت - fidoman - ۹-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ صبح سلام من برای جوملا یه قالبی مثل قالب نمونه میخواستم دوست عزیزی است این قالب یا شبیه آن را برای جوملا 1.5 معرفی نماید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: در خواست قالب این سایت - rezaetemadi - ۹-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ صبح همین را می خواهید یا نمونه اش را ! ؟ بگوئید من برای شما بفرستم ! RE: در خواست قالب این سایت - MARKO - ۹-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ صبح سلام درود اگه همین یا نمونش دارید برای من بفرستید ... ![]() ![]()
RE: در خواست قالب این سایت - fidoman - ۹-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ صبح (۹-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ صبح)rezaetemadi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام آقا رضا اگر ممکن است هر دوتاشو بفرستید ممنونتان میشم دعا گو |