پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
پلاگين امتياز دهي به مطلب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html)
+----- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 2.5 (/forum-122.html)
+----- موضوع: پلاگين امتياز دهي به مطلب (/thread-838.html)

پلاگين امتياز دهي به مطلب - Pourdaryaei - ۲۶-۱-۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ صبح

يك پلاگين كوچولو كه امروز فارسيش كردم ، با فعال كردن و اضافه كردن كد {extravote} به مطالب ميتونيد از اين سيستم آژاكسي براي امتياز دهي استفاده كنيد .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: پلاگين امتياز دهي به مطلب - alikarimi8 - ۱۹-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ عصر

با سلام بنده اين پلاگينو دانلود كردم.ولي نصب نميشه ميگه فايل xml رو پيدا نميكنه.ولي xml داخلش هست!البته گويا اين پلاگين براي جوملا 1.6 هست.دوستان كسي براي جوملا 1.5 اگه دارن لينك بدن لطفا...

RE: پلاگين امتياز دهي به مطلب - مرتضی محمدجانی - ۱۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ عصر

برای جوملا 1.5 می توانید از اینجا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کنید .

موفق باشیدRose
من کد رو در مطالب قرار دادم و پلاگین رو فعال کردم ولی متاسفانه نشد
میشه بیشتر توضیح دهید Blush

RE: پلاگين امتياز دهي به مطلب - vahid.exe - ۱۷-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ صبح

(۱۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ عصر)مرتضي محمدجاني نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای جوملا 1.5 می توانید از اینجا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کنید .

موفق باشیدRose
من کد رو در مطالب قرار دادم و پلاگین رو فعال کردم ولی متاسفانه نشد
میشه بیشتر توضیح دهید Blush

سلام، علاوه بر این کارهایی که انجام دادید باید از قسمت پارامترهای پیشرفته مطلب، گزینه نمایش امتیاز به مطلب را روی بلی قرار دهید . Inlove